Олія кокосу (низькотемпературна екстракція)


Код:
Об’ем: 130
Кількість:
177.00 грн.
 

   Склад:
   
Ліпіди (лауринова, міристинова, каприлова, капрінова, пальмітинова, олеїнова, лінолева і інші цінні жирні кислоти) протеїни, каротиноїди, комплекс вітамінів Е і групи В, мікроелементи та інші біологічно активні речовини
   
Застосування низькотемпературного екстракту (олії) кокосу:
   
До складу екстракту входять вітаміни, мінеральні речовини, вуглеводи і фруктові кислоти. Вони сприяють швидкій регенерації шкіри, а також відновлюють пошкоджене волосся.
   Крім цього, екстракт кокосу лікує вугревий висип і алергічні висипання, заспокоює і підсушує запалену шкіру, створює на ній ніжну захисну оболонку.
   
Застосування при хворобах:
-Сприяє Зниженню ризику розвитку атеросклерозу.
-Захворювання серця.
-Онкологічні Захворювання.
-Організм стає стійким до вірусних захворювань і всіляким інфекціям, завдяки тому, що олія зміцнює імунітет.
-Знижує здатність вірусів пристосовуватися до антибіотиків.
   
Кокосова олія не відкладається в людському організмі у вигляді жиру на відміну від безлічі інших олій.
   Косметичні показання:
1.Для волосся
   
Маска для волосся з кокосової олії наноситься за годину до миття голови або на всю ніч. Кокосову олію в чистому вигляді потрібно просто втерти в коріння волосся, шкіру голови і розподілити по всій довжині волосся. Досить 1-2 столових ложок олії (для довгого волосся).
   
Навіть дуже хороший і дорогий шампунь позбавляє волосся блиску і «витягує» структурний білок. Кокосова олія, нанесена перед душем, захищає волосся від шкідливого впливу шампуню. Волосся набагато менше ушкоджуються в процесі сушіння і при розчісуванні.
Якщо попередньо підрівняти волосся - підстригти посічені кінчики, то із застосуванням кокосової олії вони можуть залишатися здоровими постійно.
2.Для шкіри
   
Кокосова олія корисна для будь-якого типу шкіри. Вона розгладжує шкіру, і наявні на ній неглибокі зморшки, підвищує загальний тонус, пружність і еластичність шкірних покривів. Це відмінний засіб для догляду за млявою, в'ялою і старіючої шкірою обличчя.
   
У чистому вигляді кокосова олія надає сильний підсушуючий ефект, але не зневоднює шкіру, а регулює вироблення шкірного сала. Ці якості просто незамінні при догляді за жирною шкірою обличчя та голови. Кокосовою олією також можна лікувати рани, різного роду дерматити та важкозаживаючі екземи.
3. Для тіла
   
Дослідження говорять про те, що кокосова олія добре вбирається і швидко засвоюється людською шкірою. Вона відмінно зволожує, тонізує і пом'якшує шкіру, роблячи її ніжною і бархатистою. Утворена на шкірі тонка плівка захищає її від шкідливого впливу навколишнього середовища, тому кокосова олія в складі кремів або в чистому вигляді може виступати в якості сонцезахисного засобу. Її рекомендується вживати до і після прийняття сонячної ванни. Це допомагає уникнути сонячних опіків і отримати рівномірний красивий загар.
   
Кокосову олію також можна використовувати в догляді за чутливою, запаленою і роздратованою шкірою, тому що вона володіє хорошою протизапальною, протимікробною, і заспокійливою дією. У тому числі після епіляції.
   
Протипоказання: індивідуальна непереносимість екстракту

Про нас пишуть:
   Галина : Кріо-Біо-Активна олія кокосу


Детальніше:

 
Відгук
,
Для меня это масло уникальное и универсальное. Использую, как маску для волос, результат просто отличный, волосы увлажнённые и имеют здоровый вид. А так же использую это масло для тела, замечательно питает, летом - оно для меня просто мой спасатель!!! После солнца если нанести масло на тело, оно хорошо увлажняет, снимает покраснение после солнечных ванн (кожа не сгорает). А запах - просто отличный, масло хочется съесть :) Рекомендую!
,
это масло - одно из моих самых любимых! использую чаще всего для сухих участков кожи (локти/коленки).Так же шея + декольте.
Оценка 5 из 5. Отлично питает, приятный аромат, удобная для использования баночка.
Залишити відгук
Ім`я
E-mail
Текст коментаря
Оцінка для продукту
 
 

CRYO COSMETICS TM

Натуральна косметика на унікальних Кріо-Біо-Активних оліях!

Кріо-Біо-Активні олії, що входять в косметику, отримані за допомогою низькотемпературних технологій (-30 ᵒС), зберігають весь спектр біологічно активних речовин (БАР), що притаманні для цих рослин, з яких вони були екстраговані.

100% натуральні Кріо-Біо-Активні олії!

100% натуральні запахи!

100% натуральні кольори!

Без сульфатів, ароматизаторів та барвників!

Новітні технології і продукти на ринку!

Український виробник!

Натуральна косметика ТМ Cryo Cosmetics – незабутні відчуття свіжості, натуральності та гармоніїї зі світом природи!

cryocosmeticscryocosmeticscryocosmeticscryocosmeticscryocosmetics