Олія Амаранту (низькотемпературна екстракція)


Код:
Об’ем: 50 мл
Кількість:
135.00 грн.
 
  
   Амарант - джерело здоров'я і стародавній засіб проти старіння!
Амарантова олія - джерело сквалену, біологічного з'єднання, що допомагає насичувати киснем клітини і тканини нашого організму. Раніше, сквален добували виключно з печінки глибоководних акул, яким сквален необхідний, щоб вижити в умовах жорстокої гіпоксії (низький вміст кисню) при плаванні на великих глибинах. Однак, його вміст в печінці акул не перевищувало 1,5%, що робило його одним з найбільш високодефіцитних і дорогих продуктів. Ситуація кардинально змінилася, коли, в ході багаторічних досліджень з'ясувалося, що найбільш високий вміст сквалену в олії з зерен амаранту. Виявилося, що амарантова олія містить 8-10% сквалену! Це більше в кілька разів, ніж в печінці глибоководної акули!
   Корисні властивості амаранту, як виявилося, були набагато більш відомі в далекій давнині. Його знали стародавні народи Центральної Америки - інки і ацтеки. У древніх етрусків і еллінів він був символом безсмертя. Стародавні слов'яни і арії використовували амарант для вигодовування новонароджених дітей, а зерна амаранту воїни брали з собою в важкі походи в якості джерела сили і здоров'я. Будучи справжньою аптекою, амарант використовувався для лікування в стародавній Тартар (країні аріїв). І що найцікавіше - в древній слов'янській медицині амарант використовувався як засіб проти старіння!
Про користь амаранту взагалі, і сквалену, зокрема, можна говорити нескінченно. Нашому організму сквален необхідний як антимікробний, антиканцерогенний і фунгіцидний засіб, так як, давно доведено, що саме дефіцит кисню і оксигену, пошкодження клітин, є головними причинами старіння організму, а також, виникнення і розвитку пухлин. Поступаючи в організм людини, сквален омолоджує клітини, а також, стримує зростання і поширення злоякісних утворень. Крім цього, сквален здатний підвищувати сили імунної системи організму в кілька разів, забезпечуючи тим самим його стійкість до різних захворювань. Не дарма Продовольча комісія при ООН, за харчові та цілющі властивості, визнала амарант культурою XXI століття.
Але повернемося до олії амаранту. По суті, воно є ледь не найкориснішим з усіх. Так, за всіма показниками, воно перевершує олію обліпихи в 2 рази! Саме завдяки своїм унікальним властивостям тільки амарантова олія застосовується під час комплексного лікування променевої хвороби. Сквален в його складі захищає організм від наслідків радіоактивного опромінення, сприяє розсмоктуванню злоякісних пухлин. Якщо змастити амарантовою олією ділянку шкіри, під яким знаходиться пухлина, дозу опромінення можна помітно збільшити без ризику отримати радіаційний опік. Вживання амарантовоої олії до і після радіаційної терапії помітно прискорює відновлення організму пацієнтів, так як, потрапляючи всередину організму, сквален активізує ще і регенеративні процеси тканин внутрішніх органів.
Сквален в складі амарантової олії, володіє, також, унікальними ранозагоювальними властивостями, легко справляється з більшістю шкірних захворювань, включаючи екземи, псоріаз, трофічні виразки і опіки.
В даний час амарант з успіхом застосовується при лікуванні запальних процесів сечостатевої системи у жінок і чоловіків, геморої, анемії, авітамінозах, занепаді сил, діабеті, ожирінні, неврозах, різних шкірних захворюваннях і опіках, стоматиті, пародонтиті, виразковій хворобі шлунка і дванадцятипалої кишки, атеросклерозу і багатьох інших захворювань.
   Органолептичні властивості:
   Масляниста маса з осадом з воскоподібних сполук бурувато-жовтого кольору з характерним, притаманним рослині запахом.
   Склад:
   У складі амарантової олії міститься: понад 70% моно - і поліненасичених жирних кислот (лінолева (Омега-6), олеїнова (Омега-9), ліноленова (Омега-3), арахідонова, пальмітоолеїнова кислоти та ін), понад 9% фосфоліпідів (у складі яких за кількістю домінує фосфатидилхолін), сквален (більше 8%), близько 2% вітаміну Е, фітостероли (більше 2%), каротиноїди (попередники вітаміну А), вітамін D, жовчні кислоти, різні макро - і мікроелементи  (калій, залізо, фосфор, кальцій, магній, мідь і ін).
   Застосування при захворюваннях:
   1.Захворювання шлунково-кишкового тракту (гастрит, виразка шлунку і дванадцятипалої кишки, гастродуоденіт, коліт, ентероколіт, холецистит, холангіт, холецистохолангіт, панкреатит, жировий гепатоз (стеатоз печінки), алкогольний та вірусний гепатит, цироз).    
   2.Захворювання серцево-судинної системи (артеріальна гіпертонія, атеросклероз, стенокардія, ішемічна хвороба серця, варикозне розширення вен, інсульт, інфаркт, запальні захворювання серця і кровоносних судин (перикардит, міокардит, ендокардит, васкуліт та ін), діабетична ангіопатія та ін).
   3.Дерматологічні захворювання і травматичні ушкодження шкіри. Завдяки таким біохімічним компонентам, як сквален, фітостероли, вітамін Е, каротиноїди, лінолева кислота Омега-6 і магній, олія амаранту чинить на шкіру бактерицидну, протизапальну, ранозагоювальну, протигрибкову і противірусну дію.
   4.Анемії. У амарантовій олії присутні залізо, амінокислота лізин, мідь та інші речовини, що відіграють важливу роль у синтезі білку крові гемоглобіну.
   5.Захворювання порожнини рота та горла (тонзиліт, пародонтоз, пародонтит, гінгівіт, стоматит та ін). У такого роду лікуванні захворювань найбільш доцільно використовувати амарантову олію як внутрішньо (регулярно вживаючи в їжу), так і зовнішньо (у вигляді полоскань).
   6.Ожиріння і цукровий діабет ІІ-го типу. Фосфоліпіди, сквален і фітостероли, що містяться в олії амаранту сприяють поліпшенню жирового обміну, а каротиноїди, вітамін Е, амінокислоти метіонін і ізолейцин, калій, магній і фосфор відіграють важливу роль у регуляції вмісту глюкози в крові.
   7.Гінекологічні захворювання та захворювання чоловічої сечостатевої системи. Зовнішнє застосування має виражену ранозагоювальну, бактерицидну та протизапальну властивості, в поєднанні з її регулярним внутрішнім вживанням досить ефективна у складі комплексного лікування ерозії шийки матки, кісті яєчників, запалення придатків (аднекситу), міоми, кольпіту, цервіціта, ендометриту, вагініту та інших захворювань жіночої статевої сфери. Також введення в раціон харчування багатої фітостеролами амарантової олії матиме благотворний вплив на гормональний статус жінки і функціональний стан жіночої репродуктивної системи в період вагітності, передменструальний або клімактеричний період. Завдяки високому вмісту вітаміну Е, магнію, фітостеролів та поліненасичених жирних кислот олія амаранту також принесе відчутну користь у лікуванні чоловічого та жіночого безпліддя, захворюваннях передміхурової залози, порушеннях еректильної функції у чоловіків, запальних захворюваньнях чоловічої статевої сфери.
   8.Захворювання очей (катаракта, дистрофія жовтої плями сітківки (макулодистрофія), діабетична ретинопатія, блефарит, гемералопіякуряча сліпота»), кон'юнктивіт, ксерофтальмія). У амарантовій олії міститься комплекс речовин, необхідних для повноцінної та злагодженої роботи зорового апарату (серед таких речовинкаротиноїди, вітамін Е, магній).
   9.Захворювання нервової системи, для профілактики хвороби Альцгеймера, при психоемоційних розладах, головному болю, безсонні, викликаних нервовим стресом, а також для поліпшення пам'яті і розумових здібностей.
   10.Туберкульозу, різних інфекційних вірусних і грибкових захворюваннях (сквален, багатим джерелом якого є амарантова олія,чинить протигрибкову і бактерицидну дію, а присутня в олії амаранту амінокислота лізин дуже ефективна в боротьбі з різними вірусами
   11.Онкологічні захворювання. Амарантова олія багата антиоксидантами (сквален, каротиноїди, вітамін Е), які захищають організм людини від згубного впливу канцерогенів та вільних радикалів, що є причиною розвитку злоякісних ракових новоутворень.
    Косметичні показання:
    Сприяє живленню, зволоженню, пом'якшенню та омолодженню шкіри. Амарантова олія є поширеним інгредієнтом різних косметичних засобів по догляду за шкірою обличчя і тіла. Володіє ранозагоювальною здатністю і багата речовинами, стимулюючими природне вироблення колагену. олію амаранту, крім того, часто використовують для усунення післяопераційних рубців і шрамів. Амарантову олію застосовують також у процедурах антицелюлітного масажу і для захисту від ультрафіолетових променів при відвідуванні солярію або при прийманні сонячних ванн на пляжі.
   Протипоказання :
   Індивідуальна непереносимість продукту. У ряді випадків у перші дні вживання амарантової олії може відчуватися легка нудота і запаморочення, спричинені активним насиченням організму киснем. Людям, що страждають гострим і хронічним панкреатитом, холециститом, жовчнокам'яною або сечокам'яною хворобою перед початком вживання в їжу амарантової олії слід проконсультуватися з лікарем.
   Термін придатності: Зберігати 7 місяців до відкриття флакону і 1 місяць після відкриття, при температурі не вище + 20 ° С і відносній вологості не вище 75% в захищеному від світла і добре вентильованому приміщенні.
 
Відгук
,
Добрий день, Тетяно. Все залежить від індивідуальної чутливості на олію амаранту. Для зовнішнього застосування - можна використовувати. Для внутрішнього - потрібно проконсультуватись з лікарем. Будьте здорові!!
,
Можно ли это масло употреблять кормящим мамам?
,
Спасибо за объяснение. Я не знал этого.

---

Анестезиологи управлявшие кризисом в симулированной среде и подробное описание
Залишити відгук
Ім`я
E-mail
Текст коментаря
Оцінка для продукту
 
 

CRYO COSMETICS TM

Натуральна косметика на унікальних Кріо-Біо-Активних оліях!

Кріо-Біо-Активні олії, що входять в косметику, отримані за допомогою низькотемпературних технологій (-30 ᵒС), зберігають весь спектр біологічно активних речовин (БАР), що притаманні для цих рослин, з яких вони були екстраговані.

100% натуральні Кріо-Біо-Активні олії!

100% натуральні запахи!

100% натуральні кольори!

Без сульфатів, ароматизаторів та барвників!

Новітні технології і продукти на ринку!

Український виробник!

Натуральна косметика ТМ Cryo Cosmetics – незабутні відчуття свіжості, натуральності та гармоніїї зі світом природи!

cryocosmeticscryocosmeticscryocosmeticscryocosmeticscryocosmetics